Hirdetés

Manhunt 2 - Vágatlanul jön PC-re?!

|

A jelek szerint elkészül asztali rendszerekre is a Rockstar botrányokkal övezett akciójátéka, mégpedig a maga eredeti, vágatlan formájában.

Hirdetés

2007-ben mutatkozott be PlayStation 2, PSP, illetve Nintendo Wii konzolokon a Rockstar London által fejlesztett Manhunt 2.



Az öncélú erőszak példájaként is emlegetett alkotás eredetileg a korhatár besorolás szerint az AO (Adults Only) kategóriában indult volna, amiben gyakorlatilag csak pornográf tartalmú játékokat találni. A Rockstar öncenzúrát gyakorolva kivágta a leginkább kifogásolt jeleneteket a játékból, így került át az eggyel alacsonyabb M (Mature) kategóriába. Nagy Britanniában, az európai játékosok fellegvárában a hatóságok teljes tiltásra törekedtek, ám végül több hónapos huzavona után csak megjelenhetett ott is. Más kérdés, hogy a szaksajtó egyáltalán nem volt elájulva tőle, ahogy az első résztől sem, ráadásul az eladások sem úgy alakultak, mint a Rockstar szerette volna.



A Manhunt 2 sztori akkoriban még egy cikket is megért, s nem kizárt, hogy a közeljövőben újabbat ihlet, csak ezúttal egy minden részletre kiterjedő tesztet. Történt ugyanis, hogy szemfüles nethuszárok felfedezték az amerikai korhatár besorolásért felelős ESRB honlapján a korábbi konzolos Manhunt 2 bejegyzések mellé újonnan illesztett PC-s kiegészítést. Ráadásul a besorolás szerint a megjelenési dátummal nem rendelkező, sőt hivatalosan még be sem jelentett Manhunt 2 (Windows PC) a AO besorolást kapott, vagyis az eredeti, vágatlan anyag kerülhet terítékre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)