Hirdetés

Manhunt - egy mod hozta el a remaster változatot

|

Egy modder megunta a várakozást és a saját kezébe vette a Manhunt felújítását.

Hirdetés

Miután a Take-Two tavaly megújította a védjegyet, sokan elkezdtek reménykedni benne, hogy a Rockstar meglepi őket egy Manhunt Remasterrel, viszont úgy tűnik, hogy erre hiába várnak. A hősök azonban köztünk élnek, így a csalódott rajongók arcára egy modder csalhat mosolyt. 

Hirdetés

Egy Danoman nevű felhasználó ugyanis elkészítette a Blood Moon mod új változatát a Manhunthoz, amely lényegében felújított változatot varázsol a Rockstar North eredetileg 2003-ban megjelent túlélőhorrorjából: tuningol a textúrákon, az effekteken, módosít az MI-n (agresszívabbak és messzebbről meglátnak az ellenfelek), a fegyvereken, a bekapott és kiosztott sebzésen, változtat a menün, a vér megjelenítésén és így tovább. 

Ha szeretnétek letölteni, itt megtehetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)