Hirdetés

Visszatérhet a Manhunt?

|

Lehetséges, hogy a Rockstar végre kezd valamit az egyik klasszikusukkal, a Manhunttal, de az is megeshet, hogy csak túl sokat látunk a dologba.

Hirdetés

Mikor a Bully és a Manhunt tavaly mindenféle bejelentés nélkül, hirtelen elérhetővé váltak PlayStation 4-re, akkor felcsillant a remény, hogy talán a Rockstar Games kezd velük valamit (esetleg remastert vagy ami még vadabb fantázia, folytatást kapunk), de azóta sem történt bejelentés. 

Hirdetés

Most azonban újabb apró fejlemény történt: a Take-Two megújította a Manhunt védjegyét, hogy továbbra is csak ők használhassák az IP-t. Persze könnyen megeshet, hogy ez csak a kiadó biztonsági lépése, nem több formalitásnál, de azt se zárjuk ki, hogy esetleg újra embervadászatra küldhetnek minket egy felújított verzióval, netalántán egy egy újabb résszel (a 2008-as Manhunt 2 volt az utolsó). 

Ezenkívül sajnos semmi nem utal arra, hogy a Rockstarnak bármilyen terve lenne a szériával. Ti örülnétek egy Manhunt Remasterednek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)