Hirdetés

MANIAC MANSION 3!!!!!?

|

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. FOGJATOOOOK LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Úgy tűnik, hogy megintcsak felcsigázott a LucasArts, immáron sokadszorra! A francia Joystick magazin következő számából szivárgott némi információ, mely szerint készülget egyik kedvenc kalandjátékom a Maniac Mansion 3!!! A Rise of the Tentacles alcímmel ellátott stufáról semmit sem lehet még tudni, de ez végülis érthető, hiszen még nem is jelentették be :) Jah, de mégis tudni annyit, hogy az a Pendulo Studios fejleszti, akiktől az elég jól sikerült Runaway is származik! Thanx Lazy Update: Guybrush szállította az infót, hogy nem kizárt, hogy kacsa az egész... de én már csakazértis reménykedem :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)