Hirdetés

MapsTD - védd meg a lakhelyed a piros gombostűktől

|

Ez a Google Maps-en játszható Tower Defense egy órát zabált fel a napomból. De Veszprém megmenekült a gonosz piros gombostűktől és ez a lényeg, nem?

Hirdetés

Azért szeretem különösen az internetet, mert olyan végtelenül egyszerű, de ugyanannyira zseniális dolgok jutnak el hozzám, mint mondjuk a MapsTD.

Elégedett vagyok magammal, mert megvédtem gyönyörűséges szülővárosomat, Veszprémet. Ennél többet ez a nap már nem adhat, még akkor sem, ha mindez a Google Maps gonosz piros gombostűi ellen történt. A MapsTD a Google térképét használja, amin te a világ bármelyik pontjára rábökhetsz (nyilván a lakhelyed lesz az), hogy az lesz a te bázisod, a játék pedig automatikusan generál négy bekötőutat hozzá. Ezeken támad majd az ellenség. A piros gombostűk az ellenség csapatait jelzik, a kisebb-nagyobb hatósugarú és erősségű tornyokat pedig a többi szín. Ezeket a túlélt körök és a megölt ellenségek után kapott pontokkal tovább is fejlesztheted, de vehetsz új tornyokat is. Egy idő után szükség lesz rá.

Ha van egy szabad órácskátok, vagy hétfő este már úgyis csak annyira vagytok képesek, hogy üveges tekintettel kattintgattok tova a naplementébe, akkor kattintsatok ide, mert a MapsTD bizony egyszerűen zseniális.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)