Hirdetés

Már 2021-ben kellett volna, de csak 2024-ben szépül meg az indie klasszikus

|

Jonathan Blow puzzle-platformere hamarosan megkapja az ünnepi kiadását. Most már tényleg.

Hirdetés

Pár hónapja emlegettük Jonathan Blow 2008-as alkotását, a Braidet a "Tíz játék, aminek a fináléjától leesik az állad" című cikkünkben, ugyanis a különböző időmanipulációs technikákkal megfűszerezett platformer nemcsak mechanikáival, hanem történetével is nagyot tudott villantani. 

2020-ban aztán egy bejelentő videóból kiderült, hogy megvalósul az Anniversary Edition, amelyet 2021-ben terveztek kiadni, ám ez végül nem következett be. Sőt, a rajongók azóta sem kapták meg az ünnepi kiadást, amelyről valószínűleg sokan már le is mondtak az évek múlásával. 

Hirdetés

A kitartóknak és a reményvesztetteknek is nagyot dobbanhatott a szíve, amikor Jonathan Blow YouTube-csatornáján felbukkant egy trailer, amely megerősítette, hogy mikorra várhatjuk a Braid: Anniversary Editiont. 2024. április 30-án. Az új kiadás többek között olyan változtatásokat és bővítéseket kínál, mint a kézzel újrafestett grafika (a régi és új között tetszés szerint váltogathatunk majd), a továbbfejlesztett hangzás, az új dalok és dalváltozatok, valamint több mint 15 órányi fejlesztői kommentár. Az alábbi videóval összehasonlíthatjátok, hogy mi változott: 

A Braid: Anniversary Edition PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra fog jelenni 2024 áprilisában, valamint a Netflixen keresztül iOS-re és Androidra is elérhető lesz az előfizetőknek ugyanettől a naptól kezdve. Később várhatóan meg fog érkezni Macre és Linuxra is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)