Hirdetés

Már 30 perc sem kell az Elden Ring végigjátszásához

|

Saját rekordját döntötte meg az eddigi speedrun csúcstartó.

Hirdetés

Néhány napja még arról számoltunk be, hogy LilAggy kevesebb mint egy óra alatt fejezte be az Elden Ringet. Majd alig pár órával később jelentkezett egy újabb versenyző, Distrotion2 akinek alig 50 perc kellett ahhoz, hogy lepörgesse az egész játékot.

Az azóta eltelt napokban Distrotion2 többször is sikeresen levágott néhány percet a saját idejéből, és legutóbb már kevesebb mint félóra alatt sikerült eljutnia a stáblistáig. Meggyőző 28:59-es rekordja a jelenlegi leggyorsabb Elden Ring speedrun eredmény.

Hirdetés

Mivel egy viszonylag új (és népszerű) játékról van szó, a következő hetekben valószínűleg látni fogunk még ennél gyorsabb megoldásokat is, de mi már ettől is letettük a hajunkat.

Distortion2 rekordkörének teljes felvételét ti is végignézhetitek:

Mivel Any% rekordról van szó, ezért nyilván annyit csalt le a játékból, amennyit csak lehetett. Ez messze van egy átlag játékos élményétől, de a speedrun ranglétrán nem is az a kérdés, hogy ki mennyire élvezte a kalandot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)