Hirdetés

Már 5 éve kergetjük a patkányokat

|

Ez nem egy nagyvárosi életkép, a Warhammer: End Times - Vermintide születésnapja kapcsán a Fatshark megosztott néhány érdekes statisztikát. És egy akció is jött az ünnephez.

Hirdetés

Igencsak kedves a szívünknek a Warhammer: End Times - Vermintide és a Vermintide 2, hiszen mindkettő GameStar teljes játék volt (előbbi a 2018/01-eshez, utóbbi a 2019/10-eshez járt), de az felér egy arcon csapással, hogy már öt teljes év telt el az első rész bemutatkozása óta.

Azóta számos Warhammer játék jelent meg a Games Workshop felügyelete alatt, mégis biztosak vagyunk benne, hogy sokan a mai napig szívesen járnak vissza a haverokkal patkányt irtani. 

Hirdetés

A Fatshark büszkén jelentette be, hogy október 23-án lesz öt éve annak, hogy elrajtolt a díjnyertes és sikeres szériájuk, a Warhammer Vermintide.

A fejlesztők ezt úgy kívánták megünnepelni, hogy az ötös szám bűvöletében megosztottak pár statisztikát és belecsempésztek némi turpisságot is a képletbe: információik szerint a Vermintide eltelt öt évét 5 hős, 5 millió játékos (valójában 8, de akkor nem mutatott volna jól) és 555,555,555 Enemy Elimination Community Challenge jellemezte.

A legszebb az egészben, hogy mindez egy 5 dolláros Five Year Anniversary Pack csomaggal valamint 5x15 (azaz 75) százalékos kedvezménnyel párosul, amit a Warhammer: Vermintide 2 beszerzéséhez lehet felhasználni.

Boldog születésnapot, Vermintide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)