Hirdetés

Már 9 perc sem kell az Elden Ring végigjátszásához

|

Elképesztő, mit művelnek az Elden Ring speedrunnerei.

Hirdetés

Ugyanaz a nóta kerül elő újra és újra, ha a speedrunnerekről van szó. Sokan pedzegetik, hogy ennek az egésznek nincs semmi értelme, minek végigrohanni a játékokon, noha nyilvánvaló, hogy nem egyszerű darálásról van szó, a profi speedrunnereknek millió és egy alkalommal végig kell haladniuk az egyes pályaszakaszokon, hogy tökéletesítsék az adott játékra vonatkozó taktikájukat. 

Nincs ez másként az Elden Ring esetében sem, ahol különböző glitchek és trükkök segítségével 9 perc alatti időt is képes volt produkálni a legújabb rekorder.

Hirdetés

Distortion2 egészen pontosan 8 perc és 56 másodperc alatt jutott el a játék legvégére. Alább megnézhetitek, hogy ezt egészen pontosan hogyan sikerült összehoznia. 

Természetesen glitchek kihasználása nélkül lehetetlen lenne ennyi idő alatt teljesíteni a játékot, és a "hétköznapi" kalandorok számára ez nem is lehet cél. Én nagyjából 90 óra alatt értem az Elden Ring végére, és csodálatos volt a vele eltöltött minden perc. Persze biztosan Distortion2 számára is csodálatos volt a fenti kilenc.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)