Hirdetés

Már a 16. évfordulójához érkezett a The Lord of the Rings Online

|

A Gyűrűk Ura MMO fejlesztői háromhetes születésnapi ünnepségsorozatot indítottak.

Hirdetés

2007 áprilisában jelent meg a The Lord of the Rings Online a Turbine gondozásában, és egyike azon MMORPG-nek, amik még akkor is kitartottak, amikor sok cím már lehúzta a rolót. Ez többek között annak is köszönhető, hogy 2016-ban új fejlesztőcsapathoz került, amely igyekezett új életet lehelni belé. Fáradozásait siker övezte, ennek köszönhetően a játék tavaly megérte a 15. évfordulót, és a stúdió még nem végzett: 2023-ra is komoly menetrenddel készültek

Terveik megvalósítása folyamatban van, közben viszont a The Lord of the Rings Online betöltötte a tizenhatot, ezt pedig a Standing Stone Games méltó módon szeretné megünnepelni.

Hirdetés

A LotRO április 24-én lett 16 éves, és ezzel kezdetét is vette a háromhetes ünnepség: a játékosok évfordulós kincsvadászathoz csatlakozhatnak, amely egy hatalmas küldetéssorozat keretében végigvezeti őket a játék teljes történelmén (aki elkezdte már a korábbi években, az ott folytathatja a vadászatot, ahol korábban abbahagyta).

Az esemény során egy sor különleges misszió is elérhető lesz, amiket különböző helyszíneken lehet felvenni (Bree, The Methel-stage, Thorin's Gate, The Horse Races, The Party Tree), valamint számos árus is fel fog bukkanni Középfölde szerte, hogy a játékosok mindenféle finomságokra, kozmetikai cuccokra és az elmúlt évek évfordulós tárgyaira tehessenek szert. Egy új instance is bekerült, a cél a valaha látott legnagyobb tűzijátékot összehozni. A hivatalos útmutatóban részletesen végigböngészhetitek, hogy mit hol találtok. 

Az igazi izgalmak azonban az év második felére várhatóak, amikor is érkezik egy vadonatúj kiegészítő megemelt szintkorláttal, új kaszttal, sztorival, raiddel, biomokkal és további apróságokkal, valamint crafting frissítésekkel és szezonális eseményekkel egyaránt. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)