Hirdetés

Már a 2023-as Call of Duty epizódról is pletykálnak

|

Egy szivárogtató elárulta, hogy melyik korszakban játszódik majd a Treyarch játéka.

Hirdetés

Miközben épp a Call of Duty: Vanguardra várunk és abban bízunk, hogy kijavítanak majd minden, a bétában felmerült hibát, bennfentes szivárogtatók már a két év múlva érkező epizóddal kapcsolatban is tudni vélnek ezt-azt.

Nincs túl jó helyzetben az elmúlt időszakban a Call of Duty sorozat kiadója, az Activision perről perre megy. Erről itt olvashattok bővebben.

Hirdetés

A héten már hallhattunk pár apróságot jövő évi epizódról, ami, ha hihetünk a híreszteléseknek, a 2019-es Modern Warfare folytatása lesz. Ezt sikerült most tetéznie Tom Hendersonnak, aki a Battlefield sorozatokkal összefüggésben is számtalanszor vizsgázott már megbízható forrásként, elmondta, hogy tudomása szerint a 2023-as Call of Duty epizód újra a jövőbe kalauzol majd el minket.

Ha beigazolódik amit mond, a Black Ops 4-hez hasonló játékra számíthatunk, ami ugyan futurisztikus, mégis megfelelően egyensúlyozik a realitás és a fikció között. Henderson is a "semi-futuristic" jelzőt használja, amiből arra következtethetünk, hogy talán a 2023-as CoD megkímél bennünket falon futástól és robotoktól, amik miatt sokan el is pártoltak a játékoktól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)