Hirdetés

Már a Call of Duty: Vanguard bétájára is rárepültek a csalók

|

Halálpontos lövéseken bosszankodnak a játék tesztelői.

Hirdetés

A Call of Duty játékok kapcsán visszatérő téma a hatalmas méreteket öltő csalás, ami leginkább az ingyenes Warzone-t sújtja, de a széria többi epizódjában sem sokkal jobb a helyzet.

A fejlesztők ugyan időről időre nagyszabású banokkal dicsekednek, ám eddig elég reménytelen a harcuk, a legutóbbi offenzíva kirakatáldozata például gond nélkül folytatja áldatlan tevékenységét. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy a november 5-én érkező Vanguardban sem lesz nyugtunk, mivel már a nyílt bétában is felbukkantak a cheaterek.

Hirdetés

A DualShockers újságírója, Tom Henderson, illetve egy másik Twitter-felhasználó is olyan videókat osztott meg a közösségi oldalon, melyeken egyértelműen kiszúrható, hogy főszereplőik célzássegítő szoftverrel kompenzálják a tehetség hiányát.

A dolog pikantériája, hogy a Sledgehammer második világháborús felvonása elvileg már az Activision vadonatúj csalásellenes megoldásával érkezik, de könnyen lehet, hogy ezt még pihentetik a teszt alatt. A  Screen Rant munkatársa mindenesetre már egy olyan weboldalról is értesült, ahol a Vanguardhoz ajánlott csalásokat árulnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha a hackereken túl is érdekel, mit tartogat a Call of Duty: Vanguard, érdemes elolvasni Paca betekintőjét, illetve visszanézheted EndreMan streamjét is (hamarosan már csak a csatornatagok), aki PlayStation 5-ön vetette bele magát a többjátékos összecsapásokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)