Hirdetés

Már a casual játékosok is legyűrhetik a World of Warcraft aktuális rosszfiúját

|

Elérkeztünk a kiegészítő első fázisának végéhez, így már mindenki besétálhat Castle Nathriába, és levághatja a nagyurat.

Hirdetés

A Blizzard meglehetősen jól kezelte a World of Warcraft: Shadowlands tartalmának kifuttatását. Szépen apránként csepegtették az újdonságokat, ez a legutóbbi raid LFR változatával sem volt másképp.

A guildek már hetek óta ütik Castle Nathria főgonoszait, de a hétvégi játékosok csak most szerdától nézhetnek szembe a kastély legfőbb uralkodójával, Sire Denathriusszal.

A World of Warcraftban egy új raid először csak az előre összeállt csapatoknak nyújt közös kihívást. A meccskeresővel működő LFR variáns a normál mód megnyílása utáni hetekben, szárnyakként válik elérhetővé.

Hirdetés

Az LFR-ban mindenki kiélvezheti a legnagyobb end game tartalmat, és bár egy jelentősen egyszerűsített verzióját kapja az élménynek (jelentősen gyengébb jutalmakkal) ez egy tökéletes lehetőség arra, hogy a kevesebb idővel rendelkező játékosok is átélhessék a sztori végét, és megtapasztalhassák a raid atmoszféráját.

A World of Warcraft: Shadowlands első raidjének utolsó LFR szárnyával a tartalmi lista végére értünk. Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a Blizzard 9.1-re, és valószínűleg ezt hamarosan meg is fogjuk tudni a néhány hét múlva kezdődő BlizzConline-nak köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)