Hirdetés

Már a CS:GO-ban is játszhatsz a Portallal

|

Ehhez a mutatványhoz pedig mindössze egy modra van szükséged.

Hirdetés

Hosszú idő telt már el az eredetileg 2011-ben megjelent Portal 2 óta, azt pedig tudjuk, hogy a Valve nem ápol közeli barátságot a hármas számmal, így a széria rajongói hiába várják az új tartalmakat. Őket segíti most egy új mod, ami a CS:GO-ba ülteti át a Portal játékmenetét. 

Egy Ibreathetea nevezetű Reddit-felhasználó tett közzé pár napja egy videót a szóban forgó modról, ami gyakorlatilag minden fontosabb Portal játékelemet átvarázsol a CS:GO-ba. Van itt Portal gun, Aperture gel, minden amit anno szerettünk. Egyelőre még messze nem tökéletes a mod, akadnak benne bugok szép számmal, és portálokat és csak azokra a falakra lőhetünk fel például, amik pontosan előttünk állnak. 

Hirdetés

Csiszolgatni kell tehát még a modot, de ettől még maga a koncepció remek. A pluginekhez szükséges jóságokat ide kattintva tudjátok elérni. Maga a mod pedig így fest a gyakorlatban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)