Hirdetés

Már a GOG Galaxyból is megvehetitek az Epic-exkluzív játékokat

|

Fontos új funkcióval bővült a GOG Galaxy, lassan tényleg el sem kell indítanotok másik digitális áruházat ezen kívül.

Hirdetés

A GOG Galaxy megváltást jelent azoknak, akik heveny agyvérzések közepette tapasztalják nap mint nap a kínzó valóságot, miszerint egy halom különböző digitális áruház és launcher között kell váltogatniuk, ha el akarják érni minden játékukat, hiszen 2020-ban a Steam már nem a világ, ott van a Uplay, az Epic Games Store, és ki tudja még mennyi hasonszőrű versenyző.

Remek megoldást kínál erre a problémára a GOG Galaxy, ami összegyűjti játékainkat a különféle PC-s platformokról (gyakorlatilag mindent elindíthatunk innen), sőt nyomon követni a játékidőnket és a megszerzett achievementeket is. Hamarosan pedig egy remek új funkcióval bővül a Galaxy.

Hirdetés

Egyes felhasználók ugyanis tesztjelleggel már élvezhetik a tegnapi naptól fogva azt a funkciót, hogy a GOG Galaxyn keresztül akár az Epic Games Store bizonyos exkluzív játékait is megvásárolhatják. Olyan címekre lehet így lecsapni, mint a The Outer Worlds, a Mortal Shell, a Maneater vagy épp a MechWarrior 5.

Azon túl, hogy így nyilván nem kell két digitális piactér között váltogatni még a vásárlás idejére sem, fontos változást jelent, hogy a GOG-os tranzakciót követően ennek a platformnak a meglehetősen felhasználóbarát pénzvisszafizetési irányelvei szerint kérhetjük vissza a játék árát, ha nem lennénk vele elégedettek. 

Az Epic Games Store-ban erre 14 napunk van, és csak akkor él a lehetőség, ha kevesebb mint 2 órát játszottunk az adott címmel. Ezzel szemben a GOG-on 30 napos pénzvisszafizetés jár függetlenül attól, hány játékóra van mögöttünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)