Hirdetés

Már a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition javításokkal is baj van?

|

A jelek szerint kevesebb hibát orvosoltak az első patchek, mint amennyi a Rockstar által közzétett listán szerepelt.

Hirdetés

Ahogy korábban a Blizzardtól vagy a CD Projekt Redtől, úgy a Rockstar Gamestől sem vártuk volna, hogy valaha is ringbe szálljon a legnagyobb csalódást okozó játékfejlesztő "kitüntető" címéért. A GTA trilógia bugoktól hemzsegő újrakevert kiadásaival egy szempillantás alatt lenullázta évtizedek kemény munkájával felépített reputációját.

Annyit azért a Rockstar javára írhatunk, hogy legalább viszonylag gyorsan észbe kapott, és nemcsak újra elérhetővé tette az érintett játékok klasszikus változatait, választási lehetőséget kínálva a rajongóknak, hanem egyúttal megígérte a remasterek gatyába rázását is.

Hirdetés

Ennek első lépéseként megérkezett az 1.02-es tapasz, amely azt kísérő leírás szerint nem kevesebb, mint 61 bugot és glitchet gyomlált ki a három játékból a legdurvább trópusi ciklonokat is lepipáló égszakadástól a San Andreas láthatatlan hídjáig. Csakhogy a játékosok beszámolói alapján légy kerülhetett a levesbe, mert az állítólag kijavított hibák némelyike köszöni szépen, továbbra is remekül érzi magát, azaz ugyanúgy borsot tud törni az orrunk alá, mint a patch előtt.

Ezen a ponton már semmit sem zárhatunk ki, ha okokat keresünk és felelősöket keresünk, de egy ilyen helyzetben, amikor kritikusai árgus szemekkel lesik minden lépését, nehezen tudjuk elképzelni, hogy - miként a fenti tweet posztolója fogalmazott - a Rockstar szándékosan hazudott volna a javításokról. Sokkal hihetőbb az a teória, amely szerint jövőbeli patch vagy patchek frissítési jegyzeteit osztották meg velünk, tehát a kifogásolt tételeket csak a későbbiekben fogják kipipálni a fejlesztők.

Ti tapasztaltatok érdemi javulást az 1.02-es tapasz telepítése után?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)