Hirdetés

Már a héten bemutatkozhat a Final Fantasy XVI

|

Egyre több jel utal arra, hogy nem csak a PS5 ára és megjelenési dátuma miatt lesz érdekes a Sony bemutatója.

Hirdetés

Mivel sokáig bővítette a Square Enix, nem tűnik olyan soknak, de már négy év eltelt azóta, hogy megjelent a Final Fantasy XV, úgyhogy lassan tényleg itt az ideje a folytatás bejelentésének. Valószínűleg a megjelenésre várnunk kell még néhány évet, de jó esély van arra, hogy a héten megismerjük, mit kínál a Final Fantasy XVI. Feltehetően nem csak a PlayStation 5 kínálatát fogja bővíteni, de a franchise a Sony brandjéhez kötődik, az e heti bemutató tökéletes alkalom lenne a leleplezéshez.

Hirdetés

Két okból lángoltak fel újra a pletykák: egyrészt létrejött egy japán Final Fantasy XVI Twitter-oldal, amit a Square Enix regisztrált, másrészt a Sony bemutatójának teaserét megosztotta Shinji Hashimoto, a Final Fantasy sorozat termékmenedzsere és producere, ilyet pedig csak akkor csinál, ha valamely játéka felbukkan egy közelgő előadáson. Egyébként a Final Fantasy XIV csapata nemrég jelentette be, hogy új projektjük az előkészítési fázisának végéhez ért, és fejlesztőket toboroznak hozzá - valószínűleg ők formálják a Final Fantasy XVI-ot.

A bemutató szeptember 16-án este 10-kor veszi kezdetét, nagyjából 40 percig fog tartani, és lesznek játékbejelentések, új infók korábban bemutatott címek kapcsán, valamint alighanem megismerhetjük a PS5 és a PS5 Digital Edition megjelenési dátumát és árát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)