Hirdetés

Már a héten megjelenik a Warframe PS5-ös frissítése

|

A combos update nem csak a 4K felbontás melletti 60 fps-t hozza el, de új tartalmakkal is szolgál a játékosoknak.

Hirdetés

Bár a Warframe még 2013-ban debütált, a játékot fejlesztő Digital Extremes jobbnál jobb frissítésekkel elérte, hogy a rajongók tábora ne csappanjon meg. Olyannyira komolyan gondolják a multiplayer fókuszú TPS támogatását, hogy már hónapokkal ezelőtt elkezdték fejleszteni a következő generációs verziókat, erre a PS5 tulajok pedig már a héten rátehetik a kezüket.

Az új konzol erejének hála a fejlesztők szerint a játék gond nélkül produkálja majd a 60 képkockát másodpercenként 4K-s felbontás mellett is, ráadásul a dinamikus fényeknek köszönhetően szebb lesz, mint valaha. Emellett a töltési idők is drasztikusan lecsökkennek. A fejlesztők odafigyeltek, hogy kihasználják a PS5 egyedi adottságait is, így a DualSense kontroller adaptív ravaszai mostantól sokkal élethűbben adják vissza a közelharci támadások erejét és hatását.

Hirdetés

A frissítés november 26-án, azaz holnap landol. A cross-play is támogatott, tehát onnan folytathatjuk a játékot, ahol PlayStation 4-en abbahagytuk.

A frissítés mellet most néhány ingyenes jóság is vár a PS-tulajokra a játékon belül, hiszen a PS Plus előfizetőknek PS5 témájú Obsidian Sedai Syandana, 7 napos Affinity és Credit Booster, 100 ezer Credit és 100 Platinum jár. A játék ráadásul most ünnepli fennállásának hetedik évét a Sony platformján, így akik december 2-ig bejelentkeznek PS4-en vagy PS5-ön, azok egy Paracesis Obsidian Skinnel, egy Obsidian Monast Sugatrával, egy Fully-built Formával és egy 3 napos Resource Boosterrel lesznek gazdagabbak.

Hogy Xbox Series X|S-re mikor landol a next-gen verzió, arról egyelőre még nincs hír, de a visszafele kompatibilitásnak hála természetesen a Microsoft új konzoljain is játszható a Warframe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)