Hirdetés

Már a héten okosabbak lehetünk a PlatinumGames új játékát illetően

|

A Babylon's Fall egy fontos elemére koncentrál a hamarosan rajtoló élő adás.

Hirdetés

Különösen izgalmas év lehet az idei videojátékos fronton, hiszen remek folytatásokat és érdekes újdonságokat is tartogatnak az elkövetkezendő hónapok.

A sok ütős cím mellett könnyű megfeledkezni arról, hogy bizony a japán PlatinumGames is készül egy vadonatúj kalanddal, amit a Square Enix csapatával közösen hoz el nekünk, és amiről hamarosan még több információt megtudhatunk.

Hirdetés

Ez lesz a tavasszal megjelenő Babylon's Fall, amiről korábban már kiderült egy csomó dolog, és még a hivatalos gépigényét is megismerhettük, de úgy tűnik, hogy van még miről mesélniük a fejlesztőknek a nagy nap előtt. Január 5-én ugyanis egy élő adás keretén belül fogunk kapni új infókat a játékról. A hangsúly leginkább a játékmeneten lesz, és tiszteletét teszi a kaland rendezője is, aki remélhetőleg nem fukarkodik majd a részletekkel.

Az élő közvetítés magyar idő szerint délután 1 órakor kezdődik, és sajnos csak japánul nézhető majd többek között a YouTube-on. Időközben azért kaptunk egy friss trailert, amit jó sokszor megnézhetünk a szerdán esedékes bemutató kezdetéig.

A Babylon's Fall március 3-án debütál PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Ti várjátok már? Egyébként elvileg nem ez lesz a PlatinumGames egyetlen új címe idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)