Hirdetés

Már a hétvégén kipróbálhatjuk a Call of Duty: Black Ops - Cold War új játékmódját

|

Érdekes csavart hoz a battle royale formulába a Fireteam: Dirty Bomb, amit már a Call of Duty: Black Ops - Cold War nyílt bétájában kipróbálhatunk a napokban.

Hirdetés

Az olyan klasszikusok mellett, mint a Team Deathmatch vagy a Kill Confirmed, új játékmódok is érkeznek majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos részébe, amik közül egyet meg is mutatott tegnap a Treyarch. Úgy tűnik, a Fireteam név alatt több különböző szabályrendszer is érkezik majd, ezek közül először a Dirty Bomb névre hallgató variáns mutatkozott be.

Hirdetés

A lenti trailerben debütált játékmód egy kicsivel kisebb léptékű battle royale felállásra hajaz annyiban, hogy tíz darab négyfős csapat ugrik ejtőernyővel a csatatérre, hogy megküzdjön a végső győzelemért. A többi kvartett likvidálása mellett viszont legalább ilyen fontos a sikerhez, hogy urániumot gyűjtsünk, amit aztán úgynevezett piszkos bombákban helyezzünk el, ezeket pedig felrobbantsuk. A robbanást előidéző csapatnak járó pontok mellett fontos következménye a detonációnak, hogy szűkülni kezd a játéktér, köszönhetően a környéken szétterített veszélyes anyagnak.

A fentiek alapján nem meglepő, hogy a Call of Duty: Black Ops - Cold War új módjában oda kell figyelnünk arra is, hogy a feladatok teljesítése közben ne érintkezzünk túl sokat a radioaktív anyagokkal. A sugárbetegség következtében ugyanis először a perkjeinket veszítjük el, a második szinten lassabban regeneráljuk az életerőnket, végül pedig belső vérzésünk lesz, amitől szép lassan meghalunk. A Fireteam: Dirty Bomb annyiban eltér majd az eredeti battle royale recepttől, hogy respawnolhatunk majd, akár a csapattársunk mellé is, a Warzone-hoz viszont annyiban hasonlítani fog, hogy járműveket például bevethetünk. Ezt pedig hamar ki is próbálhatjuk, a ma induló crossplay bétatesztnek ugyanis már ez a mód is részét képezi.

Nektek az eddig látottak alapján hogy tetszik az új CoD-os játékmód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)