Hirdetés

Már a Hupikék Törpikék is a Mario Kartot másolják

|

Ha már minden cuki franchise figurára felépítettek egy árkád gokartversenyt, akkor miért pont a töpörödött törpördögök maradnának ki? Jön a Smurfs Kart.

Hirdetés

A Microids bejelentette, hogy egy új projekten dolgoznak Smurfs Kart néven. Az egyszerű név első ránézésre egy egyszerű ötletet rejt: Mario Kart ihletésű árkád mókát a gyerkőcök kedvenc kék manóival.

A fejlesztésért egyébként az az Eden Games felel, akik a korábbiakban olyan játékokat tettek le az asztalra, mint a Gear.Club Unlimited, a Test Drive Unlimited, és a V-Rally. Egyik sem volt mindent elsöprő, katartikus siker, de a vezetési élmény a helyén volt az összesben, így talán van esélyünk egy élvezhető gokart mókára, ha még nem volt elég ebből a stílusból.

Hirdetés

Egy Kart játékban persze talán senki sem azzal lesz elfoglalva, hogy milyen könnyed a kormánykezelés, a hangulat fogja eldönteni sorsát. Itt is számíthatunk majd fékevesztett száguldásra, power uppokra és fegyverekre, de a közlemény nem ment bele a részletekbe. Egyelőre annyit tudunk, hogy a Smurfs Kart készül, és hogy valamikor idén télen fog megjelenni, egyelőre csak a Nintendo Switchre.

Valószínűleg nem ez lesz az év legerősebb megjelenése, de ha a gyerkőcök ellesznek vele, akkor mindenki nyer.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)