Hirdetés

Már a kezdőzóna előtt kimaxolta a World of Warcraft-karakterét egy türelmes játékos

|

Új királyt avathatunk a WoW-os grindolásban.

Hirdetés

Habár az utóbbi években már sokan temették a World of Warcraftet, az idén 19 éves MMORPG még mindig olyan erő, amivel számolni kell, hiszen a Blizzard beszámolója alapján az őszi szezon két újdonsága, a szeptemberben elrajtolt Wrath of the Lich King Classic és a novemberben megjelent Dragonflight DLC is pozitív fogadtatásra lelt.

Egyeseknek azonban még a változatos kalandok sem kellenek ahhoz, hogy elköteleződjenek a szerepjáték mellett, amit most egy eltökélt grindmester bizonyított a világnak.

Hirdetés

A Cheatcho nevű Reddit-felhasználó a WoW subredditen osztotta meg, hogy még azelőtt elérte a maximális 70-es karakterszintet, hogy eljutott volna a játék tutorial övezetébe. Ehhez az ún. "pet battle questeket" kellett pörgetnie, amelyek a felvételüket követően bármelyik karakterünkkel teljesíthetők.

Cheatcho tehát az egyik hősével felszedte a küldetést, majd fogott egy "szűz" pandarent, és addig ismételte vele a kisállatos harcokat, amíg el nem érte a 70-es szintet. Ehhez 200 napon át napi 5 questet nyomott le, vagyis több mint fél évet vett igénybe a projekt, amit részletesen dokumentált a vonatkozó bejegyzésében.

A játékos szerint ezzel a lehető legmagányosabb módon jutott el a csúcsra, hiszen így még csak el sem kellett hagynia a kezdőhajót, és persze egyetlen játékossal sem csapott össze. Ebből a szempontból pedig mondhatjuk, hogy ő a WoW-os grindolás új királya, hiszen a hasonló próbálkozások általában a kezdőzónára szoktak korlátozódni, ilyen volt például Doubleagent akciója is, aki virágszedéssel kapaszkodott fel a 60-as szintig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)