Hirdetés

Már a Marvel's Spider-Man sem utal a Square Enix Avengers játékára

|

Az eredeti, PlayStation 4-es változatban még említette a Bosszúállókat Peter, de a Marvel's Spider-Man Remastered ezen is változtatott.

Hirdetés

Miközben a Marvel's Spider-Man: Miles Morales sorra kapja a dicsérő kritikákat és a PlayStation 5 egyik legfontosabb nyitócímének számít, addig a 2018-as Marvel's Spider-Man kicsinosított változatával kapcsolatban nem minden felhőtlen.

Az például sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy a PS4-es változat tulajdonosai nem frissíthetnek ingyen az új generációs változatra, az pedig újabb feszültséget szült, hogy a fejlesztők Peter Parker arcát is megváltoztatták. Legalább a mentések és a skinek kapcsán sikerült kompromisszumot kötni, az is valami. 

Hirdetés

A furcsaságoknak azonban még nincs vége. Ha emlékeztek még, az eredeti játékban Peter fotózás közben tett egy utalást arra, hogy a Bosszúállók éppen a nyugati parton tartózkodnak (minő meglepetés, a Square Enix kiadásában megjelent Marvel's Avengers hőscsapata pont ott, San Franciscóban tevékenykedik).

A Kinda Funny műsorvezetője, Greg Miller viszont arra lett figyelmes a Marvel's Spider-Man Remastered tesztelése közben, hogy ez a sor kikerült a játékból, helyette pedig csupán annyit mond a falmászó a toronyra, hogy nagyon menő, kár, hogy sosem tartózkodnak ott. 

A Sony soha nem erősítette meg hivatalosan, hogy az eredeti szöveg egy utalás volt a Square Enix-féle Bosszúállókra, de a rajongók annak tekintették. Lehet, hogy ezt a félreértést akarta kiküszöbölni a Remastered megváltoztatása? Vagy a Marvel's Avengers anyagi buktája tehet az egészről? Esetleg nem szerették volna, hogy a rajongók összekeverjék a Crystal Dynamics Pókemberét az Insomniac Pókemberével? Talán egyszer fény derül a miértekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)