Hirdetés

Már a Mortal Kombat fejlesztője is egy Marvel verekedős játékra utalgat?

|

Úgy tűnik, hogy a Mortal Kombat széria kulcsfigurája, Ed Boon olajat öntött a tűzre.

Hirdetés

Nemrég érkezett meg a mozikba a legújabb Mortal Kombat film, pörög a hype, így azt hihetnénk, hogy a NetherRealm Studios egy új epizódot fog bejelenteni a szériához.

A Marvel azonban még ennél is nagyobb franchise és a mozik megnyitásával hamarosan ismét beindul a stúdió szekere, szóval teljesen hihető volt az a pletyka, amit az ismert iparági bennfentes, Daniel Richtman hozott nemrég: hogy a csapat egy PS5-re és Xbox Series X-re készülő Marvel-játékon dolgozik jelenleg

Elő szokott fordulni, hogy a Mortal Kombat sorozat atyja és a NetherRealm Studios feje, Ed Boon olyan megjegyzéseket tesz Twitteren, amik ártalmatlanok, a rajongók mégis többletjelentést kölcsönöznek neki és összeesküvéseket sejtenek mögötte, de persze olyan is van, hogy a fejlesztő teasel valamit.

Hirdetés

Hogy most éppen melyik történik, azt nehéz lenne eldönteni, mindenesetre Boon most megosztotta James Gunn A galaxis őrzői 3-as posztját, majd egy gondolkodós hangulatjellel hozzáfűzte: lenyűgöző, hogy a rendezőnek sikerült DC és Marvel filmeken is dolgoznia. 

A spekuláció nyilván azonnal megindult, miszerint Boon ezzel saját maga is a pletykált Marvel-játékra utalhatott, hiszen Gunn-hoz hasonlóan akkor ő is dolgozhatna mindkét branddel (a Mortal Kombat játékokat a DC-jogok fölött is bábáskodó Warner adta ki, ráadásul Joker is volt már vendégkarakter). A helyzetet tetézi, hogy Boon tweetjét a The Game Awards és a Summer Game Fest atyja, Geoff Keighley sem hagyta reakció nélkül és egy meredő szempárral reagált rá. 

Tekintve, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment korábban simán adott ki LEGO Marvel játékokat is, valószínűleg jogi akadálya aligha lenne egy NetherRealm által fejlesztett Marvel verekedős címnek, de hogy valóban készül is-e ilyen, azt még azért senki ne gondolja olyan biztosnak. A kiéhezett rajongók minden jelre ugranak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)