Hirdetés

Már a next-gen The Witcher 3-at is játszhatjuk belső nézetből

|

Új szemszögből láthatjuk a Vaják világát a legutóbbi frissítésnek és az ahhoz készült modnak köszönhetően.

Hirdetés

A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése óta kaptunk egy rakat kisebb-nagyobb modot, többek között olyanokat is, melyek belső nézettel váltják fel a fejlesztők által eredetileg üdvösnek gondolt kameranézetet. Tavaly februárban került elénk egy nagyon izgalmas kiegészítés, ami szinte tökéletes saját szemszögű megoldást kínált az érdeklődőknek.

A mod alkotója, crthdr úgy döntött, hogy a december közepén debütált új generációs verziót is belső nézetbe teszi, és a megjelenés után munkához is látott. Az eredmény nem hibátlan, de azért nem is rossz.

Hirdetés

A next-gen FP (first person) modnak vannak nehézségei a ray tracinggel megvalósított árnyékok megjelenítésével, és pár grafikus hatás is kifog rajta, de a felfedezés, a harc és a többi interakció remekül működik. A lenti videóban már azt láthatjátok, miként is fest a játék saját szemszögből nézve.

Ha valaki szeretné a The Witcher 3: Wild Huntot egy Elder Scrolls játékhoz hasonlóan átélni, akkor nyugodtan látogasson el az FP mod aloldalára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)