Hirdetés

Már a PC-s Metro Exodus is támogatja a DualSense kontroller funkcióit

|

A Metro Exodus Enhanced Edition legutóbbi frissítésével ez is lehetővé vált.

Hirdetés

A 4A Games szebbé varázsolja a Metro-széria legutóbbi részét egy ingyenes frissítés részeként, a Metro Exodus Enhanced Edition pedig először PC-re érkezett meg május elején. A korábbi tulajok teljesen ingyenesen frissíthettek az új változatra Steamen, Epic Games Store-on, Microsoft Store-on és GOG-on keresztül, ráadásul a mentéseket is tovább lehetett vinni.

A tuning olyan újdonságokat hozott magával, mint a gyorsabb képfrissítés, a magasabb felbontás, a rövidebb töltési idők, a ray tracing támogatás és a 4K/60 FPS mód, azonban volt egy funkció, amit még hiányoltak a játékosok. 

Hirdetés

A Metro Exodus PC-s változata nemrég kapott egy hasznos frissítést Steamen, amely nem csupán kijavított pár hibát, de egy fontos újítást is hozott: már ezen a platformon is kihasználhatóak a PlayStation 5 kontrollerének, a DualSense-nek az újításai. Ilyen a haptikus visszacsatolás (amin keresztül például érezhetjük a karakterünkre hulló esőcseppeket) és az adaptív ravaszok (amikkel új élményt nyújt egy íj megfeszítése, meg a lövöldözés általában).

Bár a DualSense már december óta használható a Steamen, azonban úgy tűnik, hogy a megszépített Metro Exodus az első PC-s játék, ami hivatalosan is támogatja a kontroller két innovációját. Az Enhanced Edition egyébként június 18-án jön PS5-re és Xbox Series konzolokra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)