Hirdetés

Már a Quantic Dream is Star Wars játékon dolgozik?

|

A Detroit: Become Human fejlesztői kapcsán is azt beszélik, következő projektjük a Star Wars univerzumát bővíti.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk, hogy miután az Electronic Arts és a Disney szerződése 2023-ban lejár, elméletileg bárki kiadhat majd Star Wars játékot, akinek sikerül megállapodást kötnie a jogtulajdonossal. A Ubisoft Massive már dolgozik saját projektjén, az Aspyr a KotOR remake-jét készíti, de emellett azért folytatódik az együttműködés az EA-vel is: minden jel szerint készül a Star Wars Jedi: Fallen Order 2.

Most egy olyan pletyka kapott szárnyra, amire aztán tényleg nem számítottunk.

Hirdetés

A sokáig a PlayStationek dolgozó, de játékait később PC-re is elhozó Quantic Dream állítólag egy Star Wars játékot készít. A lelkes és általában megbízható szivárogtató, Tom Henderson közzétett egy képet, rajta a Detroit: Become Human egyik szereplőjével, valamint két fénykarddal, majd belike-olta azok választweetjeit, akik helyesen fejtették meg a rejtvényt. Emellett megosztott egy videót is, amit egy francia youtuber készített, és az általa elmondottak alátámasztják Henderson állítását.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Teljes mértékben elképzelhető egy interaktív film, ami a Star Wars univerzumában játszódik, de egyelőre kezeljük lehetőségként ennek létezését. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)