Hirdetés

Már a Resident Evil 7 a zombis széria legjobban fogyó darabja

|

A nagy múltra visszatekintő sorozat legutóbbi számozott része már hivatalosan is a Capcom egyik legsikeresebb játéka

Hirdetés

Több lagymatag epizód után a Resident Evil 7 néhány érdekes és merész csavarral próbálta meg felrázni a sorozatot, ez pedig most úgy néz ki, hogy minden szempontból kifizetődött a Capcom számára, ugyanis nem csak a kritikusok dicsérték a játékot, de mint az bebizonyosodott, a kasszáknál is hatalmas sikert aratott.

Hirdetés

A Resident Evil 7 már hivatalosan is több, mint 7,9 millió példányban kelt el, ez azt jelenti, hogy a Capcom második legsikeresebb játéka, legalábbis eladások tekintetében (az első helyen a Monster Hunter World áll, ami jelenleg 16,1 millió példánynál tart).

Persze némileg árnyalja a képet, hogy míg a Resident Evil 7-nek csak egy kiadása szerepel a Capcom listáján, addig a korábbi epizódok esetében külön vannak feltüntetve a különböző generációkon megjelent újrakiadások. Vagyis ha összeadogatjuk a számokat, akkor a sorozat előző három része mind jobban teljesített a Resident Evil 7-nél.

Nyilván ettől még a játék lenyűgöző eredményt mondhat a magáénak, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Capcom az utóbbi időben több sorozatot is nagyon sikeresen tudott visszahozni a köztudatba. Már csak azt reméljük, hogy ez az újult lendület a következő években sem veszít erejéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)