Hirdetés

Már a Rockstar is mesterien trollkodik a GTA VI-ra vágyó rajongókkal

|

A GTA Online következő frissítésének teaserében érdekes koordinátákra bukkantak a játékosok.

Hirdetés

Egészen biztos, hogy még éveket kell várnunk a Grand Theft Auto VI megjelenésére, hiszen csak 2021 második felében jön a Grand Theft Auto Online és a GTAV next-gen verziója, annak biztosan ad még időt a Rockstar a kiteljesedésre. Eleve is óvatosan kell kezelni a pletykákat, és a mostani eset is inkább érdekesség, mint valami konkrét utalás, de akárhogy is, érdemes vele foglalkozni.

December 15-én jelenik meg a The Cayo Perico Heist frissítés, ami egy új szigettel bővíti a GTA Online területét. Ennek november 19-ei teaserében szúrtak ki a fórumozók pár koordinátát, amik egy Virginia állambeli földútra mutatnak.

Hirdetés

Az majdnem biztos, hogy nem ebben az amerikai államban fognak játszódni a Grand Theft Auto VI eseményei, de ha a Google Térkép segítségével megnézzük a területet, egy olyan utat láthatunk, ami a "VI"-t, avagy a római hatost formázza. Nehéz nem azt hinni, hogy ez szimpla trollkodás, de még akár több is lehet belőle. Mindenesetre most ennyit tudni, szólunk, ha a Rockstar hivatalosan megnyilvánul, vagy olyan szivárgás kerül elő, amiről nem süt azonnal, hogy valaki unalmában szívatja a népet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)