Hirdetés

Már a simek is játszhatnak a Cyberpunk 2077-tel

|

Készült egy mod, ami egy minden jóval megpakolt gamer PC-t tesz a The Sims 4-be.

Hirdetés

Már itthon is megállókban elhelyezett plakátokon hirdetik, hogy 2020. december 10-én megjelenik a Cyberpunk 2077, és mi ezt elfogadjuk a kőbe vésés helyett, de a CD Projekt RED-nél már nem lehet tudni. Szeretjük azért abba a hitbe ringatni magunkat, hogy 18 nap múlva elmerülhetünk Night City mocskában, és nem hagyjuk, hogy a szkepticizmus elvegye tőlünk a reményt.

Addig legalább annak örülhetünk, hogy simjeink már játszhatnak a The Sims 4 PC-s változatában - illetve videót nézhetnek róla, de nekik ez is elég.

Hirdetés

A Better Computer Games mod segítségével egy ASUS ROG gépet adhatunk hozzá a játék felhozatalához, amire a Grand Theft Auto V, a Sekiro, a Forza Horizon 4 Golden, a Persona 4, a LoL, a Monster Hunter: World és a Cyberpunk 2077 van telepítve. A játékok egyébként a többi PC-n is futnak, de azért mégis csak ez az igazi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)