Hirdetés

Már a Skyrimben és a Resident Evil 3-ban is felbukkant a Fall Guys

|

A Devolver Digital színes Fall Guys babjai a moddereknek köszönhetően más videojátékokba is bekerültek.

Hirdetés

Nagyon pörög a Devolver Digital és a Mediatonic slágerjátéka, a Fall Guys, amelynek második szezonját hamarosan megismerhetjük a gamescom nyitóceremóniájának keretében, valamint egy új platformot is meghódítanak a különböző jelmezekbe bújtatott babok, noha az ügyességi versenyek egyelőre csak Kínában költözhetnek át az okostelefonokra. 

Hirdetés

A Fall Guys elért már a népszerűségnek arra a szintjére, hogy a modderek figyelmét felkeltse, ez pedig meg is történt, ugyanis befutottak az első modok hozzá. A legelső készítő m150 volt, aki nem kevesebbet tett, minthogy a Skyrimben követőkként rakta be a színes babokat, akiknek természetesen van fegyvere is. A FallGuysFollowers modot a linken keresztül tölthetitek le, de szükség van hozzá a Dragonborn DLC-re is. 

Egy másik érdekes tartalom Crazy Potato nevéhez fűződik, aki a Resident Evil 3 Remake-ben a versengő kisfickókkal helyettesítette a főbb karaktereket, így Jill, Carlos és Nemesis is babjelmezben parádézik a zombik között. Ha rálesnétek, Jilly Bean néven megtaláljátok. 

Ti milyen videojátékokban tudnátok még elképzelni a Fall Guys versenyzőit? Vagy inkább hagyjuk a babokat a helyükön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)