Hirdetés

Már a The Last of Us 2 Ellie-jeként is játszhatsz a Resident Evil 3 Remake-ben

|

Végülis a Naughty Dog hősnője egy fertőzöttekkel teli világában már elboldogult, egy másikban is menni fog neki.

Hirdetés

Valószínűleg már csak a GameStar szerkesztőket nem rakta bele senki sem a Resident Evil 3 Remake-be - pedig HP-t el tudnánk képzelni Nemesisként, meggyőzően tudnánk futni előle (ettől a kijelentéstől a szerkesztőség elhatárolódik, az kizárólag az író véleményét tükrözi, HP szép és barátságos ember, nem egy rakétavetős szörny - a szerk.). Rajta kívül azonban szinte már mindenkit belepakoltak a modderek (nem úszta meg a Fall Guys és az Animal Crossing sem), most éppen a The Last of Us Part II Ellie-jét kalauzolták el Raccoon City-be. 

Hirdetés

Aki úgy dönt, hogy Ellie-t belepakolja a Resident Evil 3 Remake-be, az nem csupán egy élettelen skint kap, hanem arckifejezéseket is a karaktermodellhez, sőt két jelmez (a seattle-i és a télit) is a rendelkezésére áll. Ahhoz, hogy telepíteni lehessen, kell a Fluffyquack's Mod Manager, magát a modot pedig a Nexus Modson keresztül tölthetitek le. Előtte még nézzetek rá: 

Ha esetleg Ellie nem keltette fel az érdeklődéseteket, akkor még mindig kedvetekre válogathattok többek között a Dino Crisis mod, vagy Claire Redfield és Ada Wong között is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)