Hirdetés

Már a verdanski börtönt is ellepték a zombik Call of Duty: Warzone-ban

|

Újabb helyen bukkant fel a holtak hordája, de ennél csak rosszabb lesz a helyzet - legalábbis annak, aki nem szeret zombikat ölni a Warzone-ban.

Hirdetés

Február 25-én startolt a Call of Duty: Warzone második szezonja, ami többek között zombikkal pörgette fel a Verdanskban dúló harcokat. A Season 2 sztorija szerint a fertőzöttek a Vodianoy hajó balesete miatt szabadultak rá a régióra, de eddig csak a partra sodródott teherszállító környékén lehetett találkozni velük. A március 11-én kiadott frissítéssel viszont már a térkép déli részén álló börtönbe is bevette magát a támolygó horda.

A megtépázott létesítmény egy zombi terminállal bővült, melynek aktiválása után rövid idő alatt 40 élőholtat kell leküzdenünk. A darálás közben persze a többi emberre is figyelnünk kell, hiszen a Battle Royale-móka nem áll le csak azért, hogy nyugodtan vadászhassunk. Amennyiben élve ússzuk meg a kalandot, egy kulcskártyát kapunk, amivel egy jobb fegyvereket és legendás gázmaszkot rejtő loot chestet nyithatunk ki.

Hirdetés

A börtön azonban csak az első lehet az "elesett" helyszínek sorában, a Warzone blogja ugyanis a zombigondok fokozatos durvulására célozgat. A hivatalos oldalon megjelent egy visszaszámláló, ami jelenleg 5%-on áll, az érték emelkedése bizonyára rothadó felebarátaink szaporodását jelzi majd.

Azt már korábbról tudjuk, hogy az áprilisban startoló harmadik szezon egy teljesen új pályán fog játszódni, a GamesRadar pedig megszellőztette, hogy Verdansktól egy hatalmas robbanás keretében vehetünk véres búcsút. Az uralkodó vélekedés így most az, hogy a sokat látott térkép elpusztítását az elharapódzó zombikrízis kényszerítheti ki.

A zombik offenzívája egyébként nem mindenkinél zajlik zökkenőmentesen, a PC-s játékosok közül többen is "Dev Error 6634" hibaüzenetekre panaszkodtak a játék kudarcba fulladt indítását követően. A Raven Software viszont hamar jelentkezett a javítással, így a probléma talán már senkit sem akadályoz a halottvadászatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)