Hirdetés

Már alighanem a Rockstar is rájátszik arra, hogy a GTA-rajongók mindenben utalásokat látnak

|

A GTA Online új frissítéséhez mellékelt képből sokan arra gondolnak, a héten bejelentik a Grand Theft Auto VI-ot.

Hirdetés

Az egyetlen dolog, amiben száz százalékosan biztosak lehetünk a következő nagy Grand Theft Auto játék kapcsán, az, hogy készül: ezt már a Rockstar is megerősítette 2022 februárjában. Ennél azért hiteles szivárgásoknak köszönhetően egy kicsivel többet is tudunk majdnem teljes bizonyossággal, mint arról ebben a cikkünkben is írtunk nektek hosszan.

Tíz évvel a Grand Theft Auto V megjelenése után érthető, hogy mindenre harapnak a játékosok, és úgy tűnik, ezzel a Rockstar szeret visszaélni.

Hirdetés

Közepesen érdekes új tartalmak érkeznek a Grand Theft Auto Online-ba hamarosan, kezdetét veszi a Holdfesztivál, amit például pólókkal lehet ünnepelni, méghozzá az alábbiakkal:

Mint látható, a két karakter a Vinewood felirat előtt áll, amiből hogy, hogy nem, balra csak a "VI" látszik. Ez lehet véletlen vagy szándékos trollkodás is a fejlesztők részéről.

A keményebb konteósok még azt is észrevették, hogy a háttérben lévő Hold épp olyan fázisban van, amilyenben holnap, október 3-án is lesz, ebből rakták össze, hogy a GTA VI-ot holnap jelentik be.

Nagy tételben nem fogadnánk erre, de pont ugyanannyira bejelenthetik holnap is, mint ma, holnapután, vagy az év bármelyik napján. Örülni fogunk, ha megteszik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)