Hirdetés

Már aranylemezen van a Demon's Souls remake, biztató vélemények jönnek róla

|

Akad már olyan, aki belekóstolhatott a Demon's Souls remake-be, és egyelőre nagyon boldognak tűnik.

Hirdetés

Egy főleg Dark Souls tartalommal foglalkozó YouTube videós, Lance McDonald közzétett néhány apró infómorzsát a készülő Demon's Souls remake-ről. Elmondása szerint a játék már szeptember 24-én aranylemezre került, és ő már végig is játszhatott belőle pár apróbb darabot. Amit látott az alapján szerinte elégedettek leszünk a végeredménnyel.

Hirdetés

A próbakör után pár fontos infót is kapott a projektről. Tudomása szerint a Demon's Souls remake-je ugyanazt a fájlstruktúrát használja, mint az eredeti játék, de ami még ennél is fontosabb, az abból anno kivágott tartalmak is bele fognak kerülni a remake-be.

Mindennel együtt nagyon lelkes volt posztjaiban, ami kellemes előrejelzés lehet a játék minőségét illetően. Az egyetlen dolog, ami szemráncolásra adhat okot az az, hogy McDonald azóta törölte a Demon's Soulsról szóló posztjait. Elég valószínű, hogy egy kicsit túl sokat mondott, túl korán, de akárhogy is, amit eddig hallottunk, az bíztatónak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)