Hirdetés

Már az amerikai haverokat is felveheted a Battle.net barátlistádra

|

A Blizzard kiadott egy frissítést a játékainak keretrendszeréhez, ami lehetővé teszi, hogy fenntarthassuk a kapcsolatot a más régiókban megismert barátainkkal.

Hirdetés

A Battle.net keretrendszer egyik legjobb tulajdonsága, hogy a kliensen keresztül is láthatjuk barátaink tevékenységét, és dumálhatunk velük. Eddig ha egy olyan játékost próbáltunk hozzáadni a barátlistánkhoz, aki egy másik régióban él, akkor hibaüzenetet kaptunk, de az e heti frissítés ezt kiküszöbölte. Immáron az amerikai, ázsiai és bármilyen más területről érkező cimboráinkat is felvehetjük.

Hirdetés

A nagy globális összeborulásban csak az a szépséghiba, hogy míg beszélgetni és chatszobákat alakítani tudunk a tengeren túli haverokkal, ténylegesen játszani csak nehézkesen. A Blizzard játékai még mindig regionális szervereken futnak, így csak akkor tudunk például az amerikai haverokkal Hearthstone-ozni, ha régiót váltunk, és előről kezdjük a karrierünket az ottani szervereken.

Egyelőre a Blizzard nem utalt arra, hogy törekednének a régiók közti átjárhatóságra, de furcsa lenne egy ilyen feature beépítése mindenféle további "globalizációs" törekvések nélkül. Reméljük, hogy a barátlistánk bővítésénél többet tervez a kék csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)