Hirdetés

Már az Among Usban is lesz League of Legends tartalom

|

Az Arcane hype már a kedvenc digitális társasunkat is elérte.

Hirdetés

Tegnap hajnalban felkerült a League of Legends - Arcane sorozat első három epizódja a Netflixre. Amíg a világ a folytatást várja, addig a Riot Games szépen-lassan élesíti az Arcane tartalmakat az összes érintett játékban. Például az Among Usban.

A PUBG Mobile és a Fortnite után a Riot most az InnerSloth nagysikerű digitális társasába is becsempészi karaktereit.

Hirdetés

Az Among Us tartalmak részleteit még nem ismerjük, de a lenti trailerben jól látható, hogy egy játékos piltoveri maszkot hord, a másik pedig Heimerdingernek öltözött.

A következő napokban egyébként élesednek az új Legends or Runeterra és League of Legends: Wild Rift tartalmak is, ráadásul közeleg már a League of Legends következő előszezonja Caitlyn teljes vizuális felújításával.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi mindennel készült a Riot az Arcane megünneplésére, akkor kattintsatok ide.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)