Hirdetés

Már az Xbox appban is lehet a felhőn keresztül játszani PC-n

|

Az Xbox alkalmazásban futtatható Xbox Cloud Gaming egyelőre csak az Xbox Insider tagoknak elérhető.

Hirdetés

Tegnap a Microsoft elindította a Windows 10-es applikáción belül is az Xbox Cloud Gaming (xCloud) szolgáltatást, ami egyelőre csak az Xbox Insider programban résztvevőknek elérhető.

Korábban még ők is csak böngészőn keresztül próbálhatták ki a Microsoft felhőalapú rendszerét (ez egyébként mobileszközökön már jó ideje fut), most viszont elérkezett a váltás ideje. 

Hirdetés

Az appon belül a Game Pass szekciót kell keresni, itt jelenik meg a Cloud Gaming szekció - ehhez értelemszerűen aktív Xbox Game Pass Ultimate előfizetésre is szükség van.

A nem Xbox Insider tagok továbbra is böngészőn keresztül tudják elérni az Xbox Cloud Gaminget. Ez sem tragédia persze, de azért jóval kényelmesebb lesz mindezt az alkalmazáson keresztül intézni. Remélhetőleg hamarosan elzárul a tesztidőszak, és mindenki számára elérhetővé válik ez a lehetőség. 

Az Xbox Cloud Gaming azok számára lesz zseniális megoldás, akik nem rendelkeznek bitanerős PC-vel, mivel segítségével a játékok a felhőn keresztül futtathatók, vagyis a háttérben nem számítógépünk, hanem egy távoli masina fog dolgozni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)