Hirdetés

Már banánokkal is lenyomták az Elden Ring egyik első komoly főellenfelét

|

Hát persze, hogy van, aki az Elden Ringnek is banánkontrollerrel esett neki.

Hirdetés

Az Elden Ring és a hozzá hasonló játékok sokakat keményen meg tudnak izzasztani, ezzel párhuzamosan azonban akadnak olyan elvetemült játékosok, akik a lehető legfurább "perifériák" segítségével is gond nélkül képesek megugrani az akadályokat. 

Az alábbi videó hőhőse például egy banánokból készített "kontrollerrel" nyomta le az Elden Ring első igazán durva főellenségét, Godrickot.

Hirdetés

Az Elden Ring banános mestere, Louis64 egyébként sokfél hasonló tartalmat készít, nemrég például egy Ring Fit karikával verte le az egyik bosst. Mostani produkciója azonban még ezen is messze túltesz, nézzétek meg alább!

Bele sem merünk gondolni, legközelebb mivel áll majd elő Louis64, de kíváncsian várjuk.

Az Elden Ringről készült tesztünket egyébként alább meg tudjátok nézni, ha esetleg még nem láttátok volna - spoiler: eléggé szerettük a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)