Hirdetés

Már bárki játszhatja külső nézetből a Cyberpunk 2077-et

|

Megjelent a korábban csak videón látható mod, és bár nem problémamentes, így is használható.

Hirdetés

Bár a CD Projekt RED korábban külső nézetű szerepjátékokat készített, a srácok úgy látták, a Cyberpunk 2077 csak belső nézettel lehet igazán jó, és kizárólag a járművezetésnél engedélyezték a váltást. Várható volt, hogy ez ellen tenni fognak a modderek.

Néhány nappal ezelőtt egy videón már láthattuk a Cyberpunk 2077 TPS modját, és azt is, hogy még nem tökéletes. A készítő, Jelle Bakker mindenesetre kiadta, így bárki letöltheti, aki nem hajlandó beletörődni a CDPR döntésébe.

Hirdetés

A mod négy kameranézetet tesz elérhetővé összesen, de még nem tökéletes, ahogy a játékban, úgy ebben is előfordulhatnak bugok. A telepítéshez az kell, hogy letöltsük a csomagot erről az oldalról, kicsomagolás után bemásoljuk a Cyberpunk 2077/bin/x64 mappába, valamint beszerezzük a Cyber Engine Tweaks-t is. Ezt követően a B gomb megnyomásával váltogathatunk az opciók között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)