Hirdetés

Már belső nézetből is játszható a Valheim

|

Ha eddig az riasztott el a vikinges játéktól, hogy TPS, akkor ez a mod megoldja a problémádat.

Hirdetés

Továbbra is nagy lángon ég a Valheim iránti hype, amely a következő hónapokban sem fog kialudni, ha a fejlesztők jól keverik a kártyákat - márpedig a már belebegtetett frissítések izgalmas újdonságokat ígérnek. A vikinges túlélőmókát idő közben megtalálták maguknak a modderek is, ezáltal új lehetőségek nyíltak meg a játékosok előtt (és nem a Millenium Falcon megépítésére gondolunk, ahhoz csak rengeteg fa és egy nagy adag kitartás kell). 

Hirdetés

Egy bizonyos Kailen37 a NexusModsra pakolt fel egy érdekes modot, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy belső nézetből tapasztalhassák meg a túlélés esszenciáját. A First Person View telepítése után egyszerűen csak addig kell zoomolni, amíg át nem vált a kamera FPS-nézetre. A mod készítője szerint még mindig van munka a projekttel, de úgy gondolja, a játék így nemcsak szépen játszható, hanem rendkívül szórakoztató is egyben. 

Tekintve, hogy a Valheim Early Access-cím és hogy az azt fejlesztő Iron Gate Studio sokáig tervezi támogatni játékát a vadonatúj funkciókat is beleértve, simán előfordulhat, hogy a jövőben hivatalosan is bekerül majd a belső nézet. Addig is marad ez, egy próbát megérhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)