Hirdetés

Már biztos, hogy jön a Mortal Kombat 12, ráadásul sokkal korábban, mint hittük volna

|

A verekedős játékok szerelmesei most kezdhetnek vadul vigyorogni.

Hirdetés

Miközben az FGC azon izgul, hogy milyen lesz a Street Fighter 6 és a Tekken 8 a Warner Bros. bedobta a bombát: jön a Mortal Kombat 12 is. Egy befektetői tájékoztatón hangzott el a jó hír, ahol Andrew Slabin (a befektetési stratégiai osztály elnöke) sorolta el a Warner 2023-ban megjelenő játékait.

A listában a Mortal Kombat 12 is szerepelt, ami végre megválaszolta az elmúlt év egyik legizgalmasabb kérdését. Senki sem tudta, hogy min dolgozik a NetherRealm, és a korábbi minták alapján sokan Injustice 3-ra számítottak. Sokan tévedtek. A befektetői tájékoztató felvételén tisztán hallatszik, ahogy Slabin kimondja a Mortal Kombat 12 nevét az idei címek sorában.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a Street Fighter 6, és (a remélhetőleg idén érkező) Tekken 8 mellett még a Mortal Kombat 12 is 2023-ban fog befutni. Ed Boon nyilván nem hagyta ki a lehetőséget, hogy élcelődjön kicsit a rajongókkal:

Kíváncsiak leszünk rá, hogy a NetherRealm hogyan fogja majd felülmúlni a 2019-es epizódot, a Mortal Kombat 11 teszt itt olvasható, ha esetleg fel akarjátok idézni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)