Hirdetés

Már biztos, hogy nem fog késni a God of War: Ragnarök

|

Aranylemezre került a PlayStation legfontosabb idei játéka.

Hirdetés

Jóllehet, ebben a koronavírus-járvány miatti halasztások is közrejátszottak, elvégre néhány címnek eredetileg 2021-ben kellett volna megjelennie, de nem érheti panasz a Sony idei játékkínálatát: a PC-s újrakiadásokat és a külsős fejlesztésű exkluzívokat nem számolva olyan alkotásokkal lepte meg a gamereket, mint a Gran Turismo 7, a Horizon Forbidden West, az MLB The Show 22, a The Last of Us Part I, valamint az Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Az igazán nagy durranás azonban még hátra van, és ez nem más, mint a 2018-as God of War folytatása, amelyet sokan már a kétségtelenül ámulatba ejtő trailerek láttán kikiáltottak az év játékának.

Hirdetés

Egy időben benne lógott a levegőben - leginkább a közösségi médiában figyelemre vágyó bennfentesek is szivárogtatók jóvoltából -, hogy 2023-ra csúszik a premier, de a Sony által bejelentett megjelenési dátum hiteltelenné tette ezeket a forrásokat. Ha pedig maradt is bárkiben kétség, azt a Santa Monica Studio tweetje garantáltan szerte foszlatja, ugyanis ebből kiderül, hogy aranylemezre került a God of War: Ragnarök, azaz megkezdődhet a sokszorosítás.

Az előző részt rendezője, a folytatást már csak producerként felügyelő Cory Barlog szintén a Twittert használta szócsőként ahhoz, hogy gratuláljon a csapatnak, és kifejezze, mennyire büszke mindenkire, aki hozzájárult a fejlesztéshez. Azt ugyanis tudni kell, hogy a Santa Monica Studios segítséget kapott a Blueponit Games, a Creative Arts, a Jetpack Interactive, az Original Force, a Red Hot, a Super Alloy, a Super Genius és a Valkyrie Entertainment csapataitól.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A God of War: Ragnarök november 9-én rajtol el PlayStation 5-ön, és sokak megkönnyebbülésére PlayStation 4-re is megjelenik ugyanazon a napon. A PC-s változatról egyelőre nem esett szó, de a PlayStation Studios élén álló Hermen Hulst szavai alapján legalább egy évet kell várniuk a játékosoknak a jövőben a portokra, hacsak nem live service-es címről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)