Hirdetés

Már csak a munkahely hiányzik? Most találhatsz!

|

Nem kell elkeseredni akkor sem, ha éppen pályakezdő vagy, és még nem tudsz mindent a tökéletes állásinterjúról, mert van segítség. Az ötödik Virtuális Állásbörze szeptember 18. és 20. között látogatható, nem is akármilyen lehetőségekkel és nyereménnyel. Tudod milyen területen lenne szükség rád?

Hirdetés

Elindult az őszi álláskeresési szezon, vége a nyárnak, ha nem az iskola várt vissza téged, akkor bizony melót kell találni. Manapság pedig ez meglehetősen nehéz feladat, mivel sok a pályakezdő, nehéz elhelyezkedni, ezt bizonyítja a Profession.hu statisztikája is, amely szerint 2009 óta csaknem tízszeresére emelkedett a pályakezdőként regisztrálók száma, de az 1-3 év munkatapasztalattal rendelkezők táborában is több mint háromszoros volt a bővülés.



Igen, ezek a számok nem túl nyerőek, de van megoldás és szakértő segítség is, ha szeretnél változtatni a helyzeteden. A Virtuális Állásbörze szeptember 18. és 20. között nyílik meg, ahol rengeteg pályakezdőre számítanak, itt lehetőséged lesz 20 piacvezető cég több száz állásajánlatát végignézni, chaten keresztül válaszolnak minden kérdésedre, de itt még nem áll meg a történet.



A szeptember 18-án kezdődő háromnapos virtuális börzén karrier-tanácsadással várnak, ingyenes letölthető, praktikus állásinterjú segédletekhez is hozzájuthatsz majd, sőt, ha ezen az oldalon adod be pályázatodat, akkor személyes állásinterjú tréninget is nyerhetsz, ami nagyon hasznos lehet a jövőre nézve.

Külön érdekesség, hogy a Profession.hu nyáron végzett átfogó felmérése szerint a vállalatok leginkább mérnököt, informatikai szakembert kerestek az elmúlt fél évben az online munkaerőpiacon, tehát a trendeket követve az állásbörze szervezői továbbra is ezekre a hiányszakmákra koncentrálnak: a kiállítók többsége IT, telekommunikációs területről érkezik – a legnagyobbak között a Telenort, az NNG-t, a Volksbankot és a Graphisoftot találjuk. Ha érdekel ez a terület, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod magad, ha pedig csak kíváncsi vagy arra, hogy a mai helyzetben hol lehet karriert építeni, tanulni, fejlődni, kicsit előre tervezni, akkor is nagyon hasznos segítség lehet az ötödik Virtuális Állásbörze szeptember 18. és 20. között. Pályázatot leadni pedig ide kattintva érdemes, ha egyedi tréninget is szeretnél nyerni, ne felejtsd el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)