Hirdetés

Már csak a végső simításokat végzik a System Shock Remake-en

|

Hamarosan visszatérünk a Citadel Stationre, hogy újra a frászt hozza ránk SHODAN.

Hirdetés

Alig tudjuk nyomon követi, hogy a nagy összefogó esemény nélküli, de mégis E3 időszakban milyen játékokról érkeznek új információk, és ugyan nehéz ilyenkor mindent számon tartani, vannak játékok, amiket kiemelt figyelemmel követünk.

Ilyen a System Shock Remake is, amiről a PC Gaming Show alatt nagyon pozitív hírek érkeztek.

Hirdetés

A tegnap lezajlott előadás alatt új előzetest kapott a System Shock Remake, amiben SHODAN narrációjával láthatunk vágóképeket a Citadel állomásról, a játék több helyszínéről és a harci mechanikákról is.

Természetesen az egész nagyon nyomasztó és félelmetes, nem is lehet más, miközben SHODAN, aki mellett GLaDOS egy barátságos MI-nek hat, arról beszél, hogy az emberiség egy új időszak küszöbén áll és ő tökéletesíti az áramkörök és az élő hús párosát. Mi baj történhet, nem igaz?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A videó utáni interjúban Larry Kuperman elmondta, a fejlesztés nagyjából kész, a sztori végigjátszható, minden fegyver és ellenség a helyén van, mindössze a végső simítások vannak hátra, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen a megjelenésre.

A Nightdive Studios még 2016-ban kezdett először gyűjteni a játékra, ekkor 1,3 millió dollár jött össze közösségi finanszírozással. A System Shock Remake demója már elérhető a Steamen, megjelenési dátumot azonban egyelőre nem csatoltak a projekthez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)