Hirdetés

Már csak kevés időd maradt végigjátszani ez a hat címet, mielőtt eltűnnének a Game Passból

|

A Microsoft közzétette a szolgáltatásából hamarosan távozó címek listáját.

Hirdetés

Mivel velünk van már néhány éve, ezért legfeljebb az új előfizetőket érheti meglepetésként, hogy a Microsoft szolgáltatásába nemcsak érkeznek a játékok, hanem meghatározott időközönként ki is kerül néhány. Az mindig a kiadóval vagy a fejlesztővel kötött megállapodás függvénye, hogy mikor jön el ez a pillanat, egyes címek tényleg nem töltenek többet pár hónapnál az Xbox Game Pass vagy a PC Game Pass részben átfedésben lévő katalógusaiban, míg másokat akár egy évvel azután is megtalálunk a listán, hogy bekerültek.

Holnap például öt játékkal lesz szegényebb a kínálat, hiszen távozik a FIFA 21, az Evil Genius 2: World Domination, a Lawn Mowing Simulator, a Floppy Knights és végül, de nem utolsósorban az Europa Universalis IV.

Hirdetés

De már azokat az alkotásokat is megnevezte a Microsoft, amelyektől a következő, június 15-én esedékes hullámban veszünk búcsút. Összesen hat játékról van szó, köztük a Total War: Three Kingdomsról, ami nagy veszteség a PC-s tábornak. Mindazonáltal továbbra is adott a lehetőség, hogy ha valamelyiket megtartanánk, akkor megvásároljuk 20 százalék kedvezménnyel.

  • Bridge Constructor Portal - PC, konzol, felhő
  • Chorus - PC, konzol, felhő
  • Maneater - PC, konzol, felhő
  • Mortal Shell - PC, konzol, felhő
  • Serious Sam 4 - PC, konzol, felhő
  • Total War: Three Kingdoms - PC
Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)