Hirdetés

Már Darth Vaderrel is csapathatjuk az Elden Ringben

|

Természetesen a moddereknek köszönhetően a fénykard sem maradhatott ki az Elden Ringből.

Hirdetés

Nem telik el úgy hét - sőt nap -, hogy ne érkezne valamilyen új tartalom a FromSoftware legutóbbi slágerjátékához, vagy éppen történne egy rekorddöntés. Az Elden Ring világa a moddereknek köszönhetően sosem fogy ki az újdonságokból, legyen az a kihagyhatatlan meztelen móka, a nehézségen könnyítő vagy nehezítő módosítás, de már készül a VR-mod is hozzá. 

Most pedig a világ egyik legismertebb franchise-át sikerült belerakni a játékba, amely elkerülhetetlen volt, előbb-utóbb minden videojáték részesül a messzi-messzi galaxis javaiból. Két modder, drs32 és Xelerate fáradozásainak köszönhetően elkészült a Darth Vader mod az Elden Ringhez.

Hirdetés

Ez pontosan azt kínálja, amit a neve is ígér: a Star Wars egyik legikonikusabb karakterét irányíthatjuk a FromSoftware nyitott világú játékában (a Confessor páncélt cseréli le Vader öltözékére), amit ha megtámogatunk egy fénykard moddal (merthogy már ilyen is létezik), akkor máris megkaphatjuk a saját Elden Sith Lordunkat. Íme egy videó róla, hogy milyen Vaderrel nekimenni Godricknak:

Természetesen a Darth Vader és a fénykard mod is a NexusModsról tölthetők le a linkeken keresztül. Xelerate egyébként készített egy duplapengés fénykardot is (a Godskin Peeler fegyvert cseréli le), és azt tervezi, hogy hamarosan összehozza mellé Darth Maul kinézetét is. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)