Hirdetés

Már dolgoznak a következő Subnautica játékon

|

Az Unknown Worlds két vasat is tart a tűzben, az egyiknek pedig a Subnautica rajongók örülhetnek.

Hirdetés

Bár az Unknown Worlds nevéhez köthetők olyan projektek is, mint a Half-Life: Natural Selection és a Zen of Sudoku, azonban a kaliforniai fejlesztőcsapatot egyértelműen a 2018-as Subnautica tette fel a játékipar térképére, amit tavaly a fagyos élményeket ígérő Subnautica: Below Zero betonozott be.

A legtöbb játékos arra számított, hogy a stúdió addig üti a vasat, amíg meleg és zakatol tovább a széria folytatásával, ám az Unknown Worlds ehelyett elkezdtek dolgozni egy körökre osztott stratégián, amely a Project M kódnevet kapta és egy sci-fi világban helyezték el, egy teljesen új IP-ként. 

Hirdetés

Szomorkodni azonban nincsen okuk a Subnautica rajongóknak, ugyanis a csapat nem csupán a Project M-en tevékenykedik. Egy új álláshirdetésnek köszönhetően megtudhattuk, hogy az Unknown Worlds bizony egy narratíváért felelős vezető munkatársat keres, akinek nem kisebb feladata lesz, mint formálni a Subnautica univerzumban játszódó következő játékukat. 

A titokzatos Subnautica projekthez csatlakozó fejlesztő szorosan együttműködik majd a többiekkel, hogy meggyőző, drámai történeteket meséljenek el a játékélményen keresztül, miközben meghatározzák egy új sci-fi világ és annak idegen lakóinak történelmét, lore-ját. A leírásból az is kiderül, hogy a leendő munkatárs a fejlesztés korai szakaszában csatlakozik a csapathoz, amit az is alátámaszt, hogy segítenie kell meghatározni a franchise narratív irányát. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Aki végigjátszotta a Below Zerót, az valószínűleg tudja, hogy mi lehet a következő felvonás, aki viszont nem, annak eláruljuk. SPOILER: főhősünk, Robin AL-AN oldalán elhagyja a 4546B bolygót és átkerül egy másik világba, ami látszólag egy ismeretlen faunával rendelkezik, szóval számos felfedeznivaló várhat ránk. Már persze akkor, ha az Unknown Worlds ezt a vonalat folytatja. 

Ti örültök neki, hogy készül új Subnautica, még ha távoli is a megjelenés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)