Hirdetés

Már dolgoznak a Lost Ark égető problémáinak javításán

|

Nem a legjobb a matchmaking a Smilegate MMO-jában, de a fejlesztők már ráálltak a dologra.

Hirdetés

Egészen elképesztő rajtot produkált a nemrég végre nyugaton is megjelent Lost Ark, amit egyszerre tekinthetünk ARPG-nek és MMO-nak is.

A játék iránti hatalmas érdeklődésnek nagyon örült a kalandot kiadó Amazon Games, ám annak talán már kevésbé, hogy a technikai malőrök mellett még egy furcsa botrány is kialakult a játék körül. A megosztó téma várhatóan még egy ideig része lesz a közösségnek, viszont a hiányosságoknak remélhetőleg hamarosan már búcsút is inthetünk.

Hirdetés

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, akkor nem olyan régen egy fórumbejegyzésből értesülhettünk arról, hogy bizony akadnak még gondok a Lost Ark háza táján. Az európai szerverek sajnos továbbra sem a legstabilabbak, és az a nagy helyzet, hogy nem is túl könnyű ezt a helyzetet megoldani. A hivatalos tájékoztatás szerint ugyanis elérte maximális kapacitását a Europe Central régió, és nincs arra lehetőség, hogy növeljék a különböző világokban lévő játékosok számát. A rendszerek együttműködésének összetettsége miatt pedig új szervereket sem tudnak létrehozni.

Az ígéretek szerint továbbá a szintén problémás matchmaking hosszú távú megjavításán is ügyködnek már a fejlesztők, habár az nem derült ki, hogy ez pontosan mit is jelent. Emellett még számos kisebb-nagyobb változásra van kilátás, tehát remélhetőleg hamarosan tényleg jobb élményt fog nyújtani a Lost Ark.

Ti tapasztaltatok súlyosabb hibákat a játékban?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)