Hirdetés

Már egy playstationös csapat is segíti a Sea of Thieves fejlesztését

|

A PlayStation 5-exkluzív Destruction AllStars fejlesztői most az Xbox szekerét tolják.

Hirdetés

A 2011-ben alapított, liverpooli székhelyű Lucid Games a Bizarre Creations (Blur, Geomatry Wars, Project Gotham Racing) volt fejlesztőit tömöríti, akik az azóta eltelt több mint egy évtized során kipróbálták magukat minden műfajban és platformon. A Double Elevennek a Goat Simulatornál, a Rockstarnak pedig a Grand Theft Auto: Liberty City Storiesnál segítettek be, de készítettek játékot a 2K Sportsnak (2K Drive) és az Activisionnek (Geometry Wars 3: Dimensions) is. 

Számos alkalommal együtt dolgoztak a Sonyval is az évek folyamán, aminek eredményeként olyan alkotások születtek, mint a PlayStation Vitára fejlesztett Travel Bug, a Switchblade vagy éppen legutóbb a 2021-ben bemutatkozott és kizárólag PlayStation 5-re megjelent Destruction AllStars. 

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy a Lucid Games szeretné megmutatni a konkurenciánál is, hogy mire képes. A stúdió a Twitteren jelentette be, hogy a jövőben a Rare munkáját fogja segíteni a Sea of Thieves esetében, és már alig várja, hogy lássa, hová vezet ez a legendás utazás. A csapat egyúttal gyorsan azt is megemlítette, hogy új munkatársakat keresnek "izgalmas projektekhez", szóval a játékosok megnyugodhatnak, nem a Sea of Thieves támogatása lesz a Lucid Games egyetlen feladata. 

Ami pedig a kalózos játék jövőjét illeti, elkerülhetetlen, hogy a Rare végül átadja a stafétát, főleg annak tudatában, hogy másik bejelentett címe, az Everwild körül a pletykák szerint hatalmas a zűrzavar, és a legoptimálisabb becslések sem vizionálnak 2024-esnél hamarabbi megjelenést - utoljára 2021-ben hallottunk a játékról, szóval a Rare-nek bele kell húznia. Az 1985-ben alapított stúdió ráadásul egyetlen megszakítással (a 2020-as Battletoadsnál asszisztált a Dlala Studios munkájához) 2018 óta a Sea of Thieveset kalapálja, szóval szüksége lehet a változatosságra. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)